WE LOVE ALL <3

Vi låter Simon skina lite extra hos oss som den härliga stammis han är. Simon är dessutom Visbys klippa på redovisning!  Shine, baby shine!

I tider som dessa tycker vi att man bör lyfta varandra, så därför kommer vi låta några härliga personer skina lite extra hos oss!

  • Vill du också lyftas? och skriv att det gäller "shine baby shine i Bodegan"
  • Kolla vårt instagram >

Shine, baby shine!

 

Dags för Tom att skina lite extra hos oss. Murarmästaren i fjärde generation som älskar skrikiga gitarrer och är en jävel på trummor. Är egentligen kusin med Robin men är mer som en Brorsa. Shine, baby shine!

Nästa person som vi vill hylla är Ljus Erik. Ljud Erik. Sprit Erik - Kärt barn har många namn. En äkta räddare i nöden när man vill skapa fester. Proffs på dekor och event. Finns ingen som älskar sitt jobb som han. Är gift med en clown och älskar tapas. Shine, baby shine!

Här har vi AW familjen som får oss alla att skina, nu är det deras tur!  Pappa Tim är kungen av byggnadsställningar i Visby och tar gärna ett par glas ljusa lager. Mamma Lovi stylar damer i butik på dagen och inreder sitt hem som en drottningen på kvällen(Om hon inte hänger i Bodegan). Sixten ”Sickan” Thörnhammar den blivande "Kingen av skate".